Home

Cliënten

Of u nu zorg krijgt van Thuiszorg Noord, of woont in Hunsingoheerd of De Mieden, in principe bent u cliënt van ’t Gerack. Onze dienstverlening en de bekostiging daarvan worden geregeld door de wet. Kijk voor meer informatie op: wonen, zorg of welzijn

Veranderingen in de zorg

De regels rondom zorg zijn de laatste jaren nogal veranderd. En ook de komende tijd zal er nog veel veranderen. U kunt erop vertrouwen dat wij u zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Wij blijven u een gevarieerd pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn leveren.

Neemt u gerust contact op met ’t Gerack als u vragen hebt over de zorg.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Iedereen die zorg ontvangt via de WMO of WLZ heeft recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner denkt met u mee over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt organiseren. De cliëntondersteuning is vooral gericht op de versterking van uw positie, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken over uw zorg.

Een cliëntondersteuner staat naast u, denkt mee (los van alle partijen) en betrekt waar mogelijk uw sociale netwerk (bijvoorbeeld familie, mantelzorgers en vrijwilligers) bij het zoeken naar oplossingen. De cliëntondersteuner kent het zorgaanbod in uw buurt.

Onafhankelijke cliëntondersteuning is voor u kosteloos. U kunt hiervoor terecht bij uw gemeente, het zorgkantoor of de onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE en Adviespunt zorgbelang. U kiest zelf van wie u cliëntondersteuning wilt ontvangen. Meer hierover leest u op de website: ”Hoe verandert mijn zorg”? Zie https://www.informatielangdurigezorg.nl 

Samen in beeld

Ouderen uit hun eenzaamheid halen. De wereld van buiten naar binnen brengen. Maar ook de wereld van binnen naar buiten, door ouderen hun kennis en geschiedenis met ons te laten delen. Elkaar versterken. Dat is waar het mediaproject binnen 't Gerack Samen in beeld voor staat.

Samen in Beeld: iedere vrijdag te zien op Podium tv

Via de kabel is Samen in Beeld te zien in geheel Noord-Nederland, in Friesland, Groningen, Drenthe en een groot deel van Overijssel. De programma’s worden iedere vrijdag om 17.30 uitgezonden op Podium TV, te vinden op kanaal 35 van Ziggo.

Cliënttevredenheid 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. Dit meten wij halfjaarlijks tijdens de evaluatie van het zorgplan door middel van een persoonlijk gesprek. Met de uitkomsten die hieruit voortkomen gaan wij direct aan de slag. Hiermee willen wij de cliënt tevredenheid constant bewaken en verbeteren!

Hieronder vindt u de resultaten in cijfers per kwartaal en locatie:

Activiteitenkalender

Klik op een datum met een blauw kader om de activiteit(en) op die dag te bekijken. De geheel blauwe datum is vandaag.
 

december

z m d w d v z
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Notatie: 12/15/2018
Klik op een datum om
een activiteit te bekijken

Actueel

OR 't Gerack
maandag, december 11, 2017 - 14:06