Home

Wonen

Wilt u prettig wonen, vlakbij allerlei voorzieningen en hebt u ook zorg nodig?
’t Gerack heeft in de gemeente Eemsmond (het Noorden van Groningen) twee woonlocaties voor u, in Uithuizen en in Uithuizermeeden. Welke zorg u ook nodig hebt, u woont naar uw zin bij ’t Gerack. 

Er zijn momenteel geen wachtlijsten en wachttijden voor zorg bij 't Gerack. Wel kent 't Gerack incidenteel een wachttijd voor een appartement, in dat geval kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie voor de meest actuele situatie.

Soorten woningen

 • Appartementen:
  In Hunsingoheerd (Uithuizen) zijn 120 ruime appartementen voor mensen die zorg nodig hebben. U huurt zelf het appartement en u krijgt zorg vanuit Hunsingoheerd. Er zijn veel extra voorzieningen in het complex, zoals een winkel, kapper, bibliotheek, restaurant.
  In De Mieden (Uithuizermeeden) zijn 18 appartementen waar u zelfstandig kunt wonen. De zorg krijgt u vanuit De Mieden.
 • Zorgappartementen:
  Voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen zijn er in De Mieden 35 zorgappartementen, waar u verzorging, begeleiding en eventueel dagopvang krijgt. Wij zorgen voor het schoonmaken van uw appartement en doen uw was. De warme maaltijd kunt u in uw appartement krijgen, maar u kunt ook in het restaurant eten. Verder organiseren we tal van gezellige activiteiten. ’t Gerack heeft meerdere woonruimtes beschikbaar waarin partners samen opgenomen kunnen worden.
 • Verpleegappartementen:
  Voor mensen die behandeling nodig hebben, heeft De Mieden 16 verpleegappartementen. Deze unit op de bovenste etage van De Mieden heeft alle faciliteiten voor mensen met dementie.
 • Herstelzorgkamers:
  Bent u ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet direct thuis wonen, dan kunt u in een herstelzorgkamer van De Mieden werken aan uw herstel. U krijgt natuurlijk alle zorg die u nodig hebt.

Ook gezelligheid
We zorgen goed voor u, maar dat niet alleen: we willen het u ook graag gezellig en gemakkelijk maken. Daarom hebben we allerlei diensten om uw welzijn te vergroten. Denkt u maar aan genieten van een warme maaltijd of meedoen met een spelletjesmiddag. Dat maakt uw leven aangenamer.

Zoekt u een (zorg-/verpleeg) appartement, neem gerust contact met ons op!

Welke woningtypen wij bieden

 • Appartementen (aanleunwoning)
 • Zorgappartementen
 • Verpleegappartementen
 • Herstelzorgkamers

Waar kan ik terecht?

Activiteitenkalender

Klik op een datum met een blauw kader om de activiteit(en) op die dag te bekijken. De geheel blauwe datum is vandaag.
 

juni

z m d w d v z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
Notatie: 06/18/2018
Klik op een datum om
een activiteit te bekijken