Home

Cliënten

Of u nu zorg krijgt van Thuiszorg Noord, of woont in Hunsingoheerd of De Mieden, in principe bent u cliënt van ’t Gerack. Onze dienstverlening en de bekostiging daarvan worden geregeld door de wet. Kijk voor meer informatie op: wonen, zorg of welzijn

Veranderingen in de zorg
De regels rondom zorg zijn de laatste jaren nogal veranderd. En ook de komende tijd zal er nog veel veranderen. U kunt erop vertrouwen dat wij u zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Wij blijven u een gevarieerd pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn leveren.

Neemt u gerust contact op met ’t Gerack als u vragen hebt over de zorg.

Samen in beeld
Ouderen uit hun eenzaamheid halen. De wereld van buiten naar binnen brengen. Maar ook de wereld van binnen naar buiten, door ouderen hun kennis en geschiedenis met ons te laten delen. Elkaar versterken. Dat is waar het mediaproject binnen 't Gerack Samen in beeld voor staat.

Samen in Beeld: iedere vrijdag te zien op Podium tv
Via de kabel is Samen in Beeld te zien in geheel Noord-Nederland, in Friesland, Groningen, Drenthe en een groot deel van Overijssel. De programma’s worden iedere vrijdag om 17.30 uitgezonden op Podium TV, te vinden op kanaal 35 van Ziggo.

Cliënttevredenheid 
Cliënttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Elke 2 jaar laten wij een cliënttevredenheidsonderzoek (CTO) uitvoeren door een onafhankelijk bureau. Met de resultaten die daaruit komen, gaat de hele organisatie aan de slag. Met als doel: tevreden cliënten! Eind 2014 is dit onderzoek uitgevoerd en eind 2016 zal dit in principe weer plaatsvinden.

Hieronder staan de resultaten per locatie:

Rapportage cq-meting de mieden bewoners zorg thuis 2014

Rapportage cq-meting gerack zt hunsingoheerd 2014

Rapportage cq-meting gerack zt thuiszorg noord 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteitenkalender

Klik op een datum met een blauw kader om de activiteit(en) op die dag te bekijken. De geheel blauwe datum is vandaag.
 

november

z m d w d v z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Notatie: 11/25/2017
Klik op een datum om
een activiteit te bekijken